Gesproken tekst omzetten naar geschreven tekst

Gesproken tekst omzetten in geschreven tekst of interviews uitwerken, vanaf 1,90 euro per audiminuut. Daarvoor is Transcriptie Online graag uw partij! Al sinds 2012 actief in de Nederlandse transcriptiemarkt en sindsdien al honderdduizenden minuten aan audio omgezet naar tekst.
 
Wij kunnen uw gesproken tekst omzetten in geschreven tekst binnen 24 uur, indien gewenst. Heeft u de transcripties niet gelijk nodig? Dan kunt u gebruik maken van ons kortingstarief voor lange levertijden. 
Benieuwd naar de kosten van het omzetten van gesproken tekst naar geschreven tekst? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het transcriberen van audio

Audio naar tekst: in zeven verschillende talen

Vanwege het succes dat Transcriptie Online door heeft mogen maken in Nederland, wordt onze dienstverlening op dit moment uitgebreid naar een zevental andere landen. Ons doel is om eind 2017 een van de grootste spelers te zijn in het omzetten van gesproken tekst naar geschreven tekst. 

Wie zetten uw audio om naar tekst?

Bij Transcriptie Online wordt uw audio niet zomaar door iemand uitgewerkt. Alvorens iemand bij ons aan de slag kan moet hij/zij een strenge selectie procedure door. Daarbij vragen we elke kandidaat om een stuk gesproken tekst om te zetten naar geschreven tekst, waarbij we streng controleren op accuraatheid en spelling.
 
Nadat dat gedaan worden transcribenten gevraagd om voordat het kennismakingsgesprek begint een taaltoets te doen. Indien beide testen naar ons genoegen zijn gemaakt, mag de transcribent beginnen met het omzetten van gesproken tekst naar tekst voor onze klanten.

Op welke manieren kan gesproken tekst omgezet worden in geschreven tekst?

Zoals je misschien al wist zijn er verschillende manieren om gesproken tekst om te zetten in geschreven tekst. Daarbij is een woordelijke transcriptie vaak de meest gekozen variant. De meer gedetailleerdere varianten worden vaak gekozen op het moment dat er sprake is van een rechtszaak of taalonderzoek.
 
Benieuwd welke manier audio naar tekst omzetten het beste bij u past? Bezoek dan deze pagina: transcriptie voorbeeld. 

Hoe snel wordt mijn gesproken tekst omgezet naar geschreven tekst?

Afhankelijk van de nood van de uitgewerkte interviews kun je kiezen voor verschillende levertermijnen. Gesproken tekst kan al binnen 24 uur worden omgezet naar geschreven tekst, waarbij er wel een toeslag wordt gevraagd. Voor een duidelijke prijsindicatie kunt u het beste een offerte aanvragen. 

Zelf gesproken tekst omzetten naar geschreven tekst?

Het is goed om mogelijk gesproken tekst om te zetten naar geschreven tekst, maar in het geval dat je hier nog geen ervaring mee hebt kan dit een zware bevalling worden. Dit ligt met name aan het feit dat het uitwerken van interviews veel tijd kost, tijd die je vaak beter kunt besteden aan het succesvol afronden van je afstudeer- of promotieonderzoek.
 
Mocht je er toch voor kiezen om zelf de gesproken tekst te willen omzetten naar geschreven tekst, dan kun je het beste gebruik maken van transcriptie software. Voor meer informatie over transcriptie software kijk je hier: transcriptie software.

Onze transcriptieservice

Opnamen uploaden via onze beveiligde server
Aanpasbare transcripties in Word
Direct uploaden via mobiele telefoon
Altijd een extra kwaliteitscontrole
Binnen 15 minuten een offerte

Beveiligde server
Een geheimhoudingsclausule kunnen we kosteloos voor u opstellen.

Aanpasbare transcripties
In Word of RTF-format, zodat u gemakkelijk aanpassingen kunt maken.

Offerte binnen 15 minuten
Zodat u snel weet waar u aan toe bent en gelijk uw interviews kunt uploaden.

Uploaden via uw mobiel
Via uw mobiele telefoon kunt u de interviews gemakkelijk uploaden.

Wij leveren transcripties aan

Transcriberen
Transcript
Transcriptie
Interviews transcriberen

K.P. van der Mandelelaan 110
3062MB Rotterdam
KvK-nummer: 08092341
Btw-nummer: NL809140408B01

© Transcriptie Online