Bedrijven

Niet iedere organisatie heeft tijd om een audiobestand uit te werken tot een transcript. Dat snappen wij volledig, Transcriptie Online schiet graag te hulp. Transcriptie Online koppelt een ervaren transcribent aan jouw organisatie, met een kijk op jouw branche en jargon. Wij sturen je een transcript toe, wat jij op verschillende manieren kan gebruiken.

 

Zakelijk factureren

Het is bij Transcriptie Online geen enkel probleem om de factuur te verzenden aan een ander facturatieadres. Binnen ons platform kun je benodigde gegevens doorgeven, zodat we de factuur na levering van de transcripten kunnen verzenden. Facturen worden automatisch verzonden. Wij factureren aan het einde van de maand de in die maand voltooide transcripten.

 

Transcripties voor jouw branche

Bij Transcriptie Online werken we met transcribenten met diverse achtergronden. Als je een offerte aanvraagt of audio aanlevert, kan je eenvoudig aangeven welk vakgebied het beste past bij jouw opdracht. Zo kunnen wij een transcribent zoeken die ervaring heeft met dit vakgebied.

 

Geheimhouding

Transcriptie Online snapt als geen ander dat de inhoud van transcripties en de geluidsbestanden vertrouwelijk van aard kan zijn. Wij stellen daarom kosteloos een geheimhoudingsclausule voor je op waarin we verklaren de bestanden met niemand anders delen dan met onze medewerkers. In sommige gevallen zijn de namen van personen en/of bedrijven niet relevant of vertrouwelijk. Wij bieden een optie waarbij deze namen kunnen worden geanonimiseerd, als je dit doorgeeft kunnen wij transcribenten vragen hier aandacht aan te besteden. Meer informatie over de aanvullende kosten van deze service vind je hier.

 

Naast veiligheid staat de kwaliteit van onze transcripten hoog in het vaandel. Elk transcript wordt na voltooiing nogmaals gecontroleerd door onze ervaren nakijkers. Zo ben je verzekerd van een transcript van hoogwaardige kwaliteit.

 

Onze transcriptieservice

Opnamen uploaden via onze beveiligde server
Aanpasbare transcripties in Word
Direct uploaden via mobiele telefoon
Altijd een extra kwaliteitscontrole
Binnen 15 minuten een offerte

Beveiligde server
Een geheimhoudingsclausule kunnen we kosteloos voor u opstellen.

Aanpasbare transcripties
In Word of RTF-format, zodat u gemakkelijk aanpassingen kunt maken.

Offerte binnen 15 minuten
Zodat u snel weet waar u aan toe bent en gelijk uw interviews kunt uploaden.

Uploaden via uw mobiel
Via uw mobiele telefoon kunt u de interviews gemakkelijk uploaden.

Wij leveren transcripties aan

Transcriberen
Transcript
Transcriptie
Interviews transcriberen

K.P. van der Mandelelaan 110
3062MB Rotterdam
KvK-nummer: 08092341
Btw-nummer: NL809140408B01

© Transcriptie Online