Particulieren

Transcriberen kost veel tijd, iets waar je niet altijd aan denkt als je een planning maakt voor je project. Het kan dan ook lastig zijn als er nog een berg aan transcriptiewerk op je ligt te wachten. Het maken van een transcriptie van één uur aan audiomateriaal kost je gemiddeld vijf tot zes uur om uit te werken. Transcriptie Online kan jou deze tijd besparen, zodat jij je kostbare tijd ergens anders aan kunt besteden.

 

Ervaren transcribenten

Transcribenten van Transcriptie Online hebben jaren aan ervaring die zij graag inzetten om transcripten van hoge kwaliteit te leveren. Wij hebben in de afgelopen jaren al op grote schaal bij mogen dragen aan promotieonderzoeken van promovendi door heel Nederland.

 

Geheimhouding

Transcriptie Online snapt als geen ander dat de inhoud van transcripties en de geluidsbestanden vertrouwelijk van aard kan zijn. Wij stellen daarom kosteloos een geheimhoudingsclausule voor je op waarin we verklaren de bestanden met niemand anders delen dan met onze medewerkers. In sommige gevallen zijn de namen van personen en/of bedrijven niet relevant of vertrouwelijk. Er is een optie waarbij deze namen kunnen worden geanonimiseerd. Als je dit doorgeeft kunnen wij transcribenten vragen hier aandacht aan te besteden. Meer informatie over de aanvullende kosten van deze service vind je hier.

 

Factureren via de universiteit

Wij kunnen de facturen direct naar de organisatie versturen. De factuurgegevens kan je eenvoudig doorgeven via ons platform. Voorwaarde van deze vorm van factureren is wel dat, voor je kunt beginnen met uploaden, wij alle gegevens volledig en correct moeten hebben ontvangen. Dit betreft dus ook een factuurkenmerk. Loop je vast? Neem dan contact met ons op.

 

 

Kwaliteitscontrole

Naast veiligheid staat de kwaliteit van onze transcripten hoog in het vaandel. Elk transcript wordt na voltooiing nogmaals gecontroleerd door onze ervaren nakijkers. Zo ben je verzekerd van een transcript van hoogwaardige kwaliteit. Alle transcripten worden automatisch geleverd in Word. Dit zorgt ervoor dat je jouw transcripten gemakkelijk kunt analyseren door middel van bijvoorbeeld AtlasTi en NVIVO.

Onze transcriptieservice

Opnamen uploaden via onze beveiligde server
Aanpasbare transcripties in Word
Direct uploaden via mobiele telefoon
Altijd een extra kwaliteitscontrole
Binnen 15 minuten een offerte

Stappenplan

  1. Vraag een offerte aan voor een duidelijk kostenoverzicht;
  2. Upload de bestanden via de beveiligde server;
  3. Als particulier betaalt u vooraf, als zakelijke klant achteraf;
  4. Wij starten met het maken van uw transcripten;
  5. U ontvangt de transcripten binnen de aangegeven levertermijn;
  6. Vergeet niet de transcripten zelf op te slaan, wij verwijderen ze na 60 dagen.

 


Beveiligde server
Een geheimhoudingsclausule kunnen we kosteloos voor u opstellen.

Aanpasbare transcripties
In Word of RTF-format, zodat u gemakkelijk aanpassingen kunt maken.

Offerte binnen 15 minuten
Zodat u snel weet waar u aan toe bent en gelijk uw interviews kunt uploaden.

Uploaden via uw mobiel
Via uw mobiele telefoon kunt u de interviews gemakkelijk uploaden.

Wij leveren transcripties aan

Transcriberen
Transcript
Transcriptie
Interviews transcriberen

K.P. van der Mandelelaan 110
3062MB Rotterdam
KvK-nummer: 08092341
Btw-nummer: NL809140408B01

© Transcriptie Online