Interview transcripts voor promotieonderzoek?

Op zoek naar een partij die interview transcripts kan leveren voor uw promotieonderzoek? Dan bent u bij Transcriptie Online overduidelijk aan het juiste adres. Zo hebben wij in de afgelopen jaren al op grote schaal bij mogen dragen aan promotieonderzoeken van vrijwel promvendi door heel Nederland. Zodoende hebben wij dus ook veel ervaring op kunnen doen, waardoor u er bij ons zeker van kunt zijn dat de samenwerking vlekkeloos verloopt.

Bij Transcriptie Online heeft u één contactpersoon die zich ontfermt over uw interview transcripts. Bij hem kunt u terecht voor het doorsturen van een begrippenlijst, het inplannen van feedbacksessies en de financiële afhandeling.

Interview transcripts uitbesteden en geheimhouding

De vertrouwelijkheid van data staat bij Transcriptie Online op nummer één en om dat te garanderen kan er kosteloos een geheimhoudingsclausule worden opgesteld. Hierbij kunt u ofwel gebruik maken van onze standaard geheimhoudingsclausule of wij tekenen een geheimhoudingsclausule vanuit uzelf of uw organisatie. 

En hoe garanderen wij dan de geheimhouding van uw interviews is wat we u nu horen denken. Bij Transcriptie Online hebben alle medewerkers een geheimhoudingsplicht, welke formeel wordt vastgegelegd in zowel het contract als een additionele clausule. Daarnaast hoeft u bij Transcriptie Online de bestanden niet via WeTransfer aan te leveren, maar kan dit binnen een beveiligde omgeving, zoals in de volgende alinea nader wordt toegelicht.

Uploaden via beveiligde server

Onder het mom van ‘Geen woorden maar daden’ hebben wij sinds eind 2016 een volledig beveiligde omgeving voor zowel klant als medewerker waarin de bestanden opgeslagen kunnen worden. Op het moment dat de transcript voltooid is krijgt u van ons systeem een melding dat u de transcripts kunt downloaden, waarbij een unieke gebruikersnaam en wachtwoord een vereiste zijn om hiertoe toegang te krijgen.

Beperkt aantal ogen

Daarnaast worden de interviews en de transcripts enkel en alleen gedeeld met de transcribent en de nakijker. Uw interviews en transcripts passeren dus niet meer dan twee medewerkers, wel zo veilig!

Versleutelde HTTPS-verbinding

Ook ziet u in uw browser een groen slotje staan, wat betekent dat u zich niet op een HTTP-verbinding bevindt, maar op een HTTPS-verbinding. Concreet houdt dat in dat alle data die via ons website wordt verstuurd nog een keer versleuteld wordt, zodat buitenstaanders op geen enkele manier toegang kunnen krijgen tot de data uit de interview transcrips.

Wilt u de interviews over een langere periode aanleveren?

Ook dat is bij ons geen probleem. Het gefaseerd aanleveren van de interviews en transcripts heeft een aantal voordelen. Zo kunt u al gelijk beginnen met het analyseren en verwerken van de interview transcripts, waardoor u in vervolginterviews nog gerichtere vragen kunt stellen.

Een ander voordeel is dat het u in staat stelt al in een vroeg stadium feedback op de transcripts te geven, die vervolgens direct kan worden verwerkt in de transcripts die nog volgen. Op die manier hoeft u dus achteraf niet handmatig allerlei wijzigingen door te voeren, maar pakken we dit vanaf week 1 gelijk goed op.

Factureren via de universiteit

Is uw organisatie bereid om de kosten voor het maken van interview transcripts (gedeeltelijk) te vergoeden? Dan kunnen wij ook direct factureren aan uw organisatie, zodat u niet zelf eerste de kosten moet vergoeden. De factuurgegevens kunt u binnen ons platform opgeven. 

Kwaliteitscontrole

Naast veiligheid staat de kwaliteit van onze transcripts hoog in het vaandel. Om ervoor te zorgen dat het interview transcript van hoge kwaliteit is wordt elk transcript na voltooiing nogmaals gecontroleerd door een andere transcribent. Op die manier kunnen eventuele blanks worden gereduceerd en bent u er zeker van dat het interview accuraat is uitgewerkt.

Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u dit van tevoren doorgeven door een Word-bestand samen met de audiobestanden te uploaden. Deze instructies worden ook doorgespeeld aan de transcribent die de extra controle volbrengt, zodat alles in één keer goed gaat. 

En mocht het zijn dat de transcript niet aan uw eisen voldoet, dan kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier, via e-mail of telefonisch via +31 (0) 10 – 26 000 39. Ons team staat altijd open voor feedback en zal, indien nodig, de transcripts voor u aanpassen.

Anonimiseren van (bedrijfs)namen

Is het voor u van belang om de namen van personen of bedrijven in het interview transcript te anonimiseren? Dan kunt u dit het beste van tevoren aangeven. Vaak vervangen wij de naam van een bedrijf of een persoon dan met X, zodat duidelijk is dat er een naam werd genoemd.

Een andere optie is dat we de (bedrijfs)namen meenemen in het transcript, maar deze geel arceren zodat u deze achteraf zelf eruit kunt halen. Op die manier ziet u dus welk bedrijf of persoon in welke context wordt genoemd, maar valt dit achteraf ook gemakkelijk weer uit het transcript te halen.

Feedbacksessies    

Voor grotere projecten is het ook mogelijk om maandelijks of één keer per kwartaal een feedbacksessie in te plannen. Een van onze medewerkers kan dan bij u op kantoor langskomen om de gemaakte transcripts door te spreken en verbeterpunten op een rijtje te zetten, zodat u optimaal van onze dienstverlening gebruik kunt maken.

Maatwerk transcripts

Voor een duidelijk overzicht van de verschillende soorten transcripts die wij standaard aanbieden kunt u het beste kijken op Voorbeeld transcripties. Mocht het zo zijn dat deze varianten niet volledig aan uw eisen voldoen, neemt u dan gerust contact met ons op. Samen met u kijken we graag naar wat er mogelijk is om de transcripts op zo’n manier voor u te laten maken dat het perfect binnen uw onderzoek past. Contact opnemen kan via het contactformulier, via e-mail of telefonisch met een van onze medewerkers op +31 (0) 10 – 26 000 39. 

Onze transcriptieservice

Opnamen uploaden via onze beveiligde server
Aanpasbare transcripties in Word of rtf-format
Opnamen versturen via je mobiele telefoon
Altijd een extra kwaliteitscontrole
Binnen 15 minuten een offerte

Heb je een vraag?

Bel ons en we kunnen je gelijk antwoord geven.

010-2600039

Stappenplan

  1. Vraag een offerte aan voor de interview transcripts
  2. Upload de bestanden via de beveiligde server
  3. Als particulier betaalt u vooraf, als zakelijke klant achteraf
  4. Wij starten met het maken van interview transcripts
  5. U ontvangt de transcripts binnen de gestelde termijn

Beveiligde server
Een geheimhoudingsclausule kunnen we kosteloos voor u opstellen.

Aanpasbare transcripties
In Word of RTF-format, zodat u gemakkelijk aanpassingen kunt maken.

Offerte binnen 15 minuten
Zodat u snel weet waar u aan toe bent en gelijk uw interviews kunt uploaden.

Uploaden via uw mobiel
Via uw mobiele telefoon kunt u de interviews gemakkelijk uploaden.

Wij leveren transcripties aan

Transcriberen
Transcript
Transcriptie
Interviews transcriberen

K.P. van der Mandelelaan 110
3062MB Rotterdam
KvK-nummer: 08092341
Btw-nummer: NL809140408B01

© Transcriptie Online