Transcriptie software

Op zoek naar transcriptie software die jouw interviews in één keer uit kan werken? Dan moeten we je teleurstellen. Helaas is er nog geen softwareprogramma op de markt waarbij je er een geluidsbestand instopt en er een transcriptie uitrolt.

Wel zijn er verschillende programma's, transcriptie software dus, die ervoor zorgen dat jij een stuk sneller kan transcriberen dan bij het gebruik van Windows Media Player of iTunes. Wij van Transcriptie Online zijn de beroerdste niet en delen graag onze bevindingen met betrekking tot transcriptie software met je. Hieronder tref je onze top vijf transcriptie software aan. 

Zie je het niet zitten om zelf te transcriberen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Transcriptie software: onze top vijf

  1. Express scribe transcription software. Onze absolute nummer één, een van de meest gebruiksvriendelijke transcriptie softwareprogramma's in de markt en wordt vrijwel door al onze transcribenten gebruikt. Door het downloaden van de demoversie kun je flink wat uren transcriberen, dit is dan ook de meest aantrekkelijke optie in vergelijking met de andere programma's. 
  2. F4/F5 Transkription. Heb je een Mac? Dan raden we je aan gebruik te maken van F4/F5, omdat de ervaring leert dat dit programma daar fijner op werkt. Ook kun je in deze transcriptie software verschillende hotkeys instellen, samen met afkortingen die na het intikken volledig worden uitgeschreven. Een handige optie die je tijdens het transcriberen veel tijd kan besparen!
  3. Transcriva. Wordt veel gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, omdat het programma onderzoekers in staat stelt data gemakkelijk met elkaar te delen en te analyseren. Wij raden deze transcriptie software dan ook aan voor grotere opdrachten of projecten. 
  4. Atlas.Ti en NVIVO. Met name geschikt voor wetenschappelijk onderzoek, waarbij de gehouden interviews grondig worden geanalyseerd. 
  5. Dragon Naturally speaking. Werkt goed op het moment dat je dictaten wil uitwerken. Deze transcriptie software zorgt ervoor dat je het niet handmatig hoeft uit te typen, maar gemakkelijk in kunt spreken. Nadeel is wel dat het programma aan je stem went en dus ook maar met één stem tegelijk kan worden ingesproken. De ervaring leert dat dit een vrij tijdrovende manier van werken is

Onze transcriptieservice

Opnamen uploaden via onze beveiligde server
Aanpasbare transcripties in Word
Direct uploaden via mobiele telefoon
Altijd een extra kwaliteitscontrole
Binnen 15 minuten een offerte

Beveiligde server
Een geheimhoudingsclausule kunnen we kosteloos voor u opstellen.

Aanpasbare transcripties
In Word of RTF-format, zodat u gemakkelijk aanpassingen kunt maken.

Offerte binnen 15 minuten
Zodat u snel weet waar u aan toe bent en gelijk uw interviews kunt uploaden.

Uploaden via uw mobiel
Via uw mobiele telefoon kunt u de interviews gemakkelijk uploaden.

Wij leveren transcripties aan

Transcriberen
Transcript
Transcriptie
Interviews transcriberen

K.P. van der Mandelelaan 110
3062MB Rotterdam
KvK-nummer: 08092341
Btw-nummer: NL809140408B01

© Transcriptie Online